За Магията - обобщено

За ,,Магията" -обобщено 

 Ако не сте силно духовно развита личност по-добре не прибягвайте ,към магия ,за да не станат нещата зле,а потърсете професионалист,,Магьосник"-аз съм на ваше разположение.

Какво представлява ,,Магията"?-накратко ,,Молба към висша Спиритуална Сила" ,или обяснението на колегата ,,ЛИНК"

Като говорим за молби естествено трябва да имаме в предвид,че ,,дали е добра или лоша магията?" ,зависи от извършителя на магичното дело.

А магия извършваме съзнателно или неосъзнато постоянно и ежедневно ,защото всеки има желания ,които иска да се изпълнят и тези желания(особено по - големите) е възможно да се осъществят само с помощ от Спиритуални Сили.Затова магията съпътства човека доста отдавна и тази наука ,,Магията" не е никак за пренебрегване ,и всички трябва да имат познание за науката ,,Магия".

Прост пример:всеки знае ,че здравето зависи от много неща но главно от висшите Спиритуални Сили.Под висши Спиритуални Сили се има предвид предимно Богове(като най-разбираемо),едни ти дават едно други друго,и тези Богове са Подчинени на Създателя-(в различните религии е познат като ,,Господ,дядо Боже,Аллах,Дио,Енергията и така на татък).

Малко по разширено обяснение за магия,, ,,комбинацията между ритуал и заклинание прави ,,Магия" "

Тъй като споменах ,,ежедневно извършване на магия" сега ще ви обясня: Примерно говорите за някого  и казвате ,,този е много умен",веднага се задейства обмена на информация във ,,вселената" и този някой става ,,малко по-умен" и започва да прави по-умни постъпки,това е ,,мнението на околните за вас".Но това е ежедневие на ,което не се обръща внимание или поне няма научен екип ,който да е изследвал това явление или по скоро този процес(поне аз не съм попадал на такова научно изследване).Както и да е ,това е магия от ниско ниво,въпреки ,че не е за пренебрегване,защото ,естествено ,колкото повече хора казват добри неща за вас толкова по-добре.По същия принцип действа и обратния ефект(говорят лошо за вас и ви се почват лоши стечения на обстоятелствата).

Малко по високо ниво е собствената ви настройка или ,,вашето лично мнение за себе си".Тук вече не ми се разяснява ,защото има много книги написани специално за това(една от книгите е ,,Силата на положителното мислене")и в Библията е написано много отдавна (притчи 23  7 ,,Защото, каквито са мислите в душата му - такъв е и той").

Малко по високо ниво са ,,молитвите в храм",под храм имам предвид (черкви,пагоди,джамии,параклисчета и така на татък)всичко що има ,,олтар със символи на Висши Спиритуални Сили" изобщо ,,домове на Висши Спиритуални Сили"или по скоро места с концентрираната Им енергия и разум.

До тук говорим за ниски посредствени нива,които всеки разумен човек изпълнява за да получи минимална комфортна среда.

Преминаваме ,към по-висок клас ,,Магия"-това е изпълнение на ритуал със заклинание изречено на глас пред олтар.За да се изпълни правилно ритуала трябва да сте наясно с искането си и заклинанието трябва да е точно подбрано.За да не се получават обратни ефекти трябва да сте запознати с Висшата Спиритуална Сила към която се обръщате и преди да имате молба към нея трябва да сте направили нещо за нея ,или да сте и обещали нещо(примерно аз ,когато бях на 12 ,първото ми обещание към Висшите Спиритуални Сили беше да си повиша успеха за да зарадвам мама и тате срещу хубав подарък,и наистина след 2 седмици получих за подарък колело от друга държава,такова колело,което децата от селото а и от града бяхме виждали само по филмите.).

Силата на ,,Магията" от какво зависи?- предимно от изпълняващият я.Както вече споменах един магьосник трябва да е обещал нещо на Висшата Спиритуална Сила или Сили и естествено да си изпълнява своята част от уговорката ,за да получи желаното. Следващо много важно нещо е повторението на заклинанието(трябва да го повторите 3 пъти за да стане магия,или повече),добре е да бъде написано  и да го четете ,и след това да го изгорите за да не научат другите за тайната на успеха ви. Следващо важно нещо е ,,с какъв опит разполагате?"-защото има голямо разнообразие от Висши Спиритуални Сили и ако не сте изградили отношения със слабите Сили то няма как силните да ви изпълнят желанията ,ако не сте изпълнили уговорката си със слабите или не сте се научили ,че трябва да дадете за да получите няма да ви се получи.

За черните магии:

Как ставате обект на черни магии?-ами много просто ,държите се различно от очакванията на другите и другите ви проклинат съзнателно или несъзнателно,ставате обект на завист,имате конкуренция(в ,която и сфера да се стремите към нещо имате конкуренция)естествено е конкурента ви да ви пожелае зло(в дивата природа се нарича борба за оцеляване,или борба за територия).Самото изречение ,,тоя ако не беше щях да съм по-добре" трябва да ви напомня ,че самите вие ставате проклинатели ежедневно.В борбата ви за комфортна среда винаги има ,,враг",или по интелигентно казано ,,конкурент",и ,колкото сте по добър в нещо толкова по-силен конкурент имате.

Да напомня ,че изговаряне на думи и словоред по ваш адрес променя енергийното ви поле,също така и погледа(да ви гледат и да ви мислят зло,е вече уроки - зли очи) а ,какво се остава да ви направят ,,Черна магия" с ритуал ,заклинание и символи. 

Затова ролята на един ,,Артефакт" е огромна(като най-ефективно средство срещу зло и за привличане на добро) ,който да зареждате отвреме на време

По време на магичните ритуали трябва да се визуализира ,а това как да стане ,ето един линк от сайта на един колега  ЛИНК .

 

И спазвайте ,,Принципа на секретност" - ,,Когато откриете тайната на успеха ,не я споделяйте (освен с много близки и такива ,които ще запазят тайната),защото тези ,които не могат да пазят тайна все нещо не им е наред.

 

Следва продължение...